בעת אירוע הכנת בשר על האש, מתרחשת שרשרת האירועים הבאה:
1. האישה קונה אוכל.
2. האישה מכינה סלטים, רטבים ומרינדות.
3. האישה מפשירה את הבשר ומכינה אותו. החלק הזה כולל את השריית הבשר במרינדות עוד מיום קודם.
4. האישה מרכזת את הבשר, התבלינים, והרוטב על מגש – עבור הגבר.
5. הגבר נמצא, שותה בירה ליד הגריל.
6. האישה יוצאת מטווח 3 מטרים מהמנגל, האסור לשהייה בשל התפרצויות טסטוסטרון של הגבר המבשל ויועציו.
שימו לב, כאן מגיע השלב הקריטי!
7. הגבר מניח את הבשר על המנגל.
המשך התרגולת:
8. האישה עורכת שולחן, מוציאה שתייה, מסדרת סלטים ופיתות.
9. האישה יוצאת כדי להודיע לגבר שהבשר נראה מוכן.
10. בתגובה, הגבר מבקש בירה נוספת.
סעיף חשוב נוסף!
11. הגבר מסיר את הבשר מהאש ומוסר אותו לאישה.
המשך התרגולת:
12. האישה מגישה אוכל לכולם.
13. לאחר הארוחה, האישה מפנה את השולחן.
14. האישה מדיחה את הכלים.
והחשוב מהכול!
15. כולם משבחים ומחמיאים לגבר. הם מודים לו על כל המאמץ שהשקיע.
לבסוף:
16. הגבר שואל את האישה אם היא נהנתה סוף סוף מהיום החופשי, בו החליף אותה במטבח.
17. האישה מגיבה בזעם.
18. הגבר מסכם את האירוע – "אי אפשר לרצות נשים!"